Translate/Μετάφραση

Μοσχαρίσιο συκώτι τηγανητό



Υλικά

  • 1 κιλό συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε φέτες
  • αλεύρι
  • αλάτι
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • χυμό λεμονιού
  • ρίγανη

Εκτέλεση

  1. Πλένετε και στραγγίζετε καλά τις φέτες από το συκώτι. Τις αλευρώνετε και τις τηγανίζετε σε καυτό λάδι 2'-3' από την κάθε πλευρά.
  2. Βάζετε το συκώτι σε μια πιατέλα και από πάνω περιχύνετε με το χυμό λεμονιού (ανάλογα με το πόσο ξινό το προτιμάτε) πασπαλίζετε με τη ρίγανη και σερβίρετε. Συνοδεύετε με φρέσκια πράσινη σαλάτα ή βραστά λαχανικά.
Κοινοποίηση Google Plus
    Blogger Σχόλια
    Facebook Σχόλια

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου