Translate/Μετάφραση

Αντώνης Πανάρετος θρύλος του Ελληνικού Bras De Fer...



Ο κ.Αντώνης Πανάρετος όπως ο ίδιος εξηγεί, ξεκίνησε να κάνει διάφορα αθλήματα όπως Πυγμαχία,Καράτε,στίβο όλα αυτά όμως δεν τον ευχαριστούσαν. Παρ'όλο που ο κ.Πανάρετος είχε αθλητικές ανησυχίες δεν ήξερε που του έβγαιναν, μέχρι που μια μέρα τυχαία πάνω στην προπόνηση του συνάντησε δύο Ευέλπιδες που είχαν πιαστεί και έπαιζαν χέρι όπως ο ίδιος αναφέρει.
Πάει λοιπόν στους Ευέλπιδες και τους ρωτάει εαν μπορεί να παίξει και αυτός μαζί τους, πετάγεται ο ένας από τους δύο Ευέλπιδες και του λέει,ρε φιλε είσαι μικρός,αυτά είναι για μεγάλους, για καλή του τύχη δεν έχασε το θάρρος του και τελικά δοκίμασε να βάλει χέρι και με τους δύο νικώντας τους. Λίγο αργότερα ήρθε  ένας τρίτος με τον οποίο ήρθε ισοπαλία, εκέι κατάλαβε ότι είχε ένα ιδιαίτερο ταλέντο με τα χέρια του.
Αργότερα, άρχισε να βάζει χέρι πιο συχνά και όπως ο ίδιος εξηγεί μπορούσε και κέρδιζε παιδιά που ήταν μεγαλύτερα από αυτόν και σε ηλικία αλλά και μέγεθος. Όπου υπήρχαν αγώνες με στοιχήματα πήγαινε και κέρδιζε ώσπου μια μέρα τον βρήκε ο κ.Σπύρος Μπουρνάζος θρύλος του Ελληνικού Body-Building. Ξεκίνησε αγωνιστικά το Bras De Fer το 1988 και στον πρώτο διαγωνισμό του βγήκε πρώτος.
Οι επιτυχίες αυτού του μεγάλου αθλητή είναι αμέτρητες, πιο συγκεκριμένα έχει κερδίσει πανελλήνια πρωταθλήματα, έχει κερδίσει τον 2ο παγκόσμιο πρωταθλητή Γ.Παππα, έχει επίσης κερδίσει τον 3ο πανευρωπαϊκό πρωταθλητή Χ.Κανιούρη σε διάφορα πανελλήνια πρωταθλήματα και τέλος έχει την 7η θέση σε παγκόσμιο. Αυτές που προανέφερα είναι απλά ορισμένες από όλες τις επιτυχίες που έχει ο κ.Αντώνης Πανάρετος.
Τέλος πρέπει να αναφερθεί ότι ο κ.Πανάρετος δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος αθλητής αλλά είναι και ένας ακόμη πιο σπουδαίος δάσκαλος του αθλήματος αυτού.
Κοινοποίηση Google Plus
    Blogger Σχόλια
    Facebook Σχόλια

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου