Translate/Μετάφραση

Ο Π.Ο.Υ προειδοποιεί: Μπέικον και λουκάνικα αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου





Η κατανάλωση αλλαντικών και κόκκινου κρέατος είναι «πιθανότατα» καρκινογόνος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Πρόκειται για άλλη μια προσθήκη στην «κόκκινη» λίστα, που έχουν συμπεριληφθεί περίπου 1.000 ύποπτοι καρκινογόνοι παράγοντες.



Κοινοποίηση Google Plus
    Blogger Σχόλια
    Facebook Σχόλια

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου